Rafti i parë i Fortis Green në Irlandë: Vizita e Goodwins

"Irlanda ia vlen gjithmonë të vizitohet dhe anëtari ynë i parë irlandez Goodwins në Lucan/Adamstown është padyshim një vend i mirë për të qenë!" tha Freek Dekkers, Drejtor i Shitjeve Ndërkombëtare të EDE në Evropën Veriore-Benelux. Ai dhe Monika Ko Ko Win, Mbështetja e Brendshme e Evropës Veriore, u mahnitën kur iu prezantuan Fortis Green Rack të parë të zhvilluar në shtëpi.

Goodwins Lucan Ltd. u themelua në vitin 1978 nga Billy Goodwin dhe drejtohet nga gjenerata e dytë që nga viti 1997, kur djali Jonathan mori drejtimin. Që atëherë, specialisti për pajisje cilësore dhe pajisje ndërtimi për tregtinë e specializuar dhe klientët DIY është zhvilluar në mënyrë të qëndrueshme. Përveç cilësisë, Goodwin's vë theks të veçantë në çmimet konkurruese, disponueshmërinë e lartë të aksioneve dhe saktësinë në shërbimin e klientëve të saj. Gama e produkteve është e gjerë dhe përfshin harduer, ndërtim, fiksim, vegla, lëndë druri dhe asortimente të tjera. Të gjitha produktet nga dy vendet e parave dhe transportit në Lucan dhe Mulhuddart janë të dukshme në faqen e internetit të kompanisë, duke përfshirë informacionin mbi çmimet dhe nivelet e aksioneve në kohë reale.

Goodwins është anëtar i E/D/E që nga viti 2022 dhe përfiton nga aksesi në furnitorë dhe produkte të rinj evropianë dhe veçanërisht nga zbatimi i konceptit Fortis Green.

Drejtori menaxhues dhe pronari Jonathan Goodwin dhe Ciaran France, menaxheri i blerjeve të kompanisë, janë po aq të përkushtuar ndaj qëndrueshmërisë si një biznes familjar. Nëpërmjet një sistemi fotovoltaik të instaluar së fundmi, përdorimit të pirunëve elektrikë dhe futjes së etiketimit elektronik të produkteve, Goodwins kursen në materiale dhe emetime, duke ndihmuar në reduktimin e gjurmës së vet mjedisore. Mund të gjeni më shumë informacion rreth kompanisë, gamës së produkteve dhe shumë më tepër në https://www.goodwins.ie/


© EDE International AG. Të gjitha të drejtat e rezervuara.