Magazina Qendrore

Private Label

Shërbimet Financiare

Asortimente

Bashkëpunimet

Networking

Shërbimet e marketingut

Konceptet e shitjes

Përfitimet & Shërbimi

EDE International ofron një gamë të gjerë modulesh shërbimi së bashku me kompaninë e saj mëmë në Wuppertal. Qëllimi i qartë është të rrisim performancën dhe konkurrencën e anëtarëve tanë ndërkombëtarë në biznesin e tyre kryesor dhe në marketingun efektiv të mallrave dhe shërbimeve të tyre. Si një biznes familjar i menaxhuar nga pronari, ne investojmë në mënyrë specifike dhe të qëndrueshme në shërbime që ndihmojnë për t'i bërë anëtarët tanë të përshtatshëm për të ardhmen.

Modulet e shërbimit janë të disponueshme për të gjithë anëtarët tanë në tregun tonë vendas në Gjermani dhe për anëtarët në shumicën e vendeve evropiane (dhe më gjerë). Ne ofrojmë mbështetje për të mbrojtur dhe zhvilluar më tej bizneset e tyre. Nga të gjithë gamën e shërbimeve, ne ofrojmë gjithashtu zgjidhje specifike sektoriale që plotësojnë nevojat dhe kërkesat e tregjeve përkatëse për industrinë dhe tregtinë.

Për anëtarët dhe furnitorët që planifikojnë të ndërkombëtarizojnë biznesin e tyre, kjo rezulton në një avantazh të vërtetë konkurrues: EDE International ofron akses të drejtpërdrejtë në tregjet më të rëndësishme B2B të Evropës.

Shërbimet Financiare

Bashkëpunimet

Magazina Qendrore

Networking

Konceptet e shitjes

Shërbimet e marketingut

Asortimente

Private Label

Përfitimet tuaja

  • Afërsia e tregut nëpërmjet përfaqësuesve të EDE në tregjet më të rëndësishme

  • Bashkëpunim me grupet më të rëndësishme dhe më të mëdha evropiane të marketingut dhe blerjes

  • Konceptet e rritjes specifike të vendit

  • Konceptet e suksesshme të shitjeve ndërkombëtare dhe gamën e produkteve

  • Etiketë ekskluzive private në gamë të ndryshme produktesh

  • Përfundoni dorëzimin e klientit brenda 24-72 orëve në të gjithë Evropën nga eLc-ja jonë

  • Mbështetje marketingu, duke përfshirë katalogë në nëntë gjuhë

  • Shërbime financiare (me mbështetjen e kompanisë sonë motër, ETRIS Bank) si pagesa të centralizuara, transaksione zinxhirore, faktoring dhe shumë më tepër.

Konceptet e shitjes

Konceptet e shitjeve EDE forcojnë performancën tuaj rajonale dhe specifike për industrinë

Çdo treg dhe industri ka ligjet e veta. Kjo është arsyeja pse EDE u ofron anëtarëve të saj koncepte shitjesh lider në industri, në të cilat specialistët tanë të shitjeve dhe marketingut punojnë ngushtë me ju për të zhvilluar dhe zbatuar zgjidhje të përshtatura për industrinë tuaj apo edhe shërbime të reja specifike nga të gjitha modulet e shërbimit EDE. Në këtë mënyrë, konceptet tona të shitjeve ndihmojnë për të siguruar dhe zgjeruar suksesin tuaj të marketingut specifik për industrinë dhe atë rajonal.

Magazina Qendrore

Ulni kostot e magazinimit dhe shërbejini më mirë klientëve: Magazina jonë qendrore eLC i mundëson të dyja

Anëtarët tanë të specializuar të përmasave të mesme jo vetëm që duan të blejnë me kushtet më të mira dhe të gjenerojnë shitje me marka dhe asortimente, por gjithashtu ndjejnë presionin në anën e kostos. Në të njëjtën kohë, klientët kërkojnë që mallrat që ata porosisin të dorëzohen sa më shpejt që të jetë e mundur dhe në vendet më të ndryshme në të gjithë Evropën. Si numri një i qartë në B2B, ne po përmirësojmë vazhdimisht zinxhirin e furnizimit për anëtarët tanë. Qëllimet tona janë të reduktojmë kostot tuaja të magazinimit dhe logjistikës dhe të ofrojmë shërbimin më të mirë të mundshëm për klientët tuaj. Në zemër të kësaj është qendra jonë e logjistikës elektronike eLC në Wuppertal, me akses në mbi 500,000 artikuj dhe mbi 330 milionë euro në qarkullim magazinash në vit. Me mbi 73,000 metra katror hapësirë ​​magazine, më shumë se 110,000 artikuj janë të disponueshëm menjëherë me gatishmërinë e dorëzimit 98 për qind. Zgjerimi i vazhdueshëm do të rrisë më tej kapacitetet këtu - në mbi 150,000 artikuj. Ne dërgojmë deri në 10,000 parcela në ditë nga qendra jonë e logjistikës eLC në më shumë se 30 vende evropiane, duke rezultuar në rreth 1.6 milion parcela në vit. Ne dërgojmë në magazinë tuaj brenda 24 orëve ose direkt tek klienti përfundimtar (48-72 orë në Evropë). Zgjedhja e një artikulli, dorëzimi nga dy persona dhe porositja në minutën e fundit janë shembuj të shumë shërbimeve të tjera të forta logjistike. Magazina jonë e dytë për produktet sanitare dhe të ngrohjes ofron akses në 120,000 artikuj, 5000 prej të cilave janë direkt në magazinë - ne madje dërgojmë mallra qeramike me dorëzim të parcelave. Magazina e mallrave të rrezikshme me 6000 hapësira paletash dhe magazina automatike e pjesëve të vogla, e cila përpunon deri në 1500 artikuj porosie në orë, përmbyllin ofertën e fortë logjistike. Në këtë mënyrë, ne japim një kontribut të rëndësishëm në uljen e kostove të procesit dhe ruajtjes dhe për kënaqësinë e klientëve tuaj. Besueshmëria dhe disponueshmëria e garantuar. Ndonjë pyetje ose pyetje në lidhje me produktet, kohën e dorëzimit, disponueshmërinë, transportin, porositë ose pretendimet? Kolegët tanë kompetentë multikulturorë në Qendrën e Shërbimit Evropian i dinë përgjigjet. I shpejtë dhe i besueshëm dhe në shumë gjuhë evropiane.

Labelë private

Bëhuni të pagabueshëm në treg – me etiketat tona të suksesshme private

Me mbi 30 vjet përvojë, EDE ofron etiketa private ekskluzive dhe me xhiro të lartë me të cilat mund të dalloheni në treg dhe të ruani klientët tuaj. Etiketat tona private janë një element thelbësor i koncepteve tona të shitjes. Ata u ofrojnë anëtarëve tanë mundësinë për të ofruar asortimente konkurruese me një raport tërheqës çmim-performancë dhe për të gjeneruar avantazhe të drejtpërdrejta të markës. Cilësia e etiketave tona private është aq bindëse saqë klientëve u pëlqen të kthehen përsëri dhe përsëri!

Asortimente

Frymëzoni klientët tuaj me asortimente B2B që nuk janë të pakta

EDE mbulon të gjitha sferat e produkteve përkatëse B2B: Veglat, veglat e makinerive, pajisjet e fabrikës, teknologjinë e saldimit, pajisjet, teknologjinë e fiksimit, pajisjet e ndërtimit, elementët e ndërtimit, PPE, tregtinë teknike, shërbimet e çelikut dhe ndërtimeve. Asortimentet plotësuese nga fushat e furnizimeve elektrike dhe të zyrës, si dhe elektronika dhe paketimi mund të trajtohen gjithashtu nga sistemet EDE dhe të vihen në dispozicion të klientëve tuaj për prokurim. Fakti që ne kemi në dispozicion më shumë se 1,750,000 produkte nga rreth 3,200 furnizues me kontratë – më shumë se çdo rrjet tjetër B2B – do të thotë që ju mund të merrni të gjitha markat kryesore të prodhuesve dhe gamën e produkteve që kërkohen shumë nga ne. Kjo forcon pozicionin tuaj në treg dhe me klientët tuaj.

Shërbimet financiare

Më shumë liri sipërmarrëse me shërbimet financiare të personalizuara nga kompania jonë simotër ETRIS BANK
ETRIS BANK i kupton kërkesat e kompanive të mesme si askush tjetër. Përveç pagesës qendrore ndërkombëtare që EDE ka krijuar në shumë vende evropiane, ETRIS ofron shërbime të mëtejshme financiare për të mbrojtur hapësirën tuaj sipërmarrëse për manovrim. Kështu faktorizimi është mënyra ideale për të mbrojtur likuiditetin dhe rrezikun e kompanive. Në Gjermani dhe jashtë saj, ETRIS BANK ofron faktoring, analiza të bilancit, konsulencë pasardhëse ose financim të masave të zgjerimit. Si një bankë sipërmarrëse me licencë të plotë bankare dhe një filial i EDE në pronësi të plotë, ETRIS BANK ofron siguri maksimale. Proceset tona bankare dixhitale shumë efikase, jo vetëm që ofrojnë përpunim të shpejtë dhe të përshtatshëm, por gjithashtu ofrojnë një avantazh të vlefshëm informacioni: për tregun tuaj, për mundësitë që ju ofron – dhe kështu dhe për të ardhmen e biznesit tuaj. ETRIS BANK është një partner i akredituar i NRW.Bank.

Shërbimet e marketingut

Tregoni gamën tuaj të mallrave me katalogët dhe broshurat tona të personalizuara online dhe dixhitale
Me katalogët e personalizuar dhe të individualizuar të EDE, ju mund të tregtoni gamën tuaj në një mënyrë të qartë dhe të synuar. Katalogët tanë janë lider në industri dhe jo të një madhësie që i përshtatet të gjithëve. Ne prodhojmë mbi një milion katalogë në vit në vendet më të rëndësishme evropiane. Nëpërmjet OXOMI, portalit online të katalogut i disponueshëm gjatë gjithë kohës, ju mund të aksesoni të gjithë katalogët e furnizuesve tuaj dhe të furnizuesve kryesorë për qëllime informacioni ose t'i prezantoni ato klientëve tuaj në çdo kohë dhe në lëvizje në shumë gjuhë të ndryshme. Ekipi ynë i specialistëve të të dhënave dhe katalogut EDE ju mbështet me përvojën dhe njohuritë tona për marketingun tuaj të suksesshëm me klientët tuaj.

Bashkëpunimet

“Bashkëpunimi i kooperimeve” forcon pozicionin në treg të të gjithë anëtarëve

EDE forcon dhe promovon bashkëpunimin bazuar në bindjen e fortë se së bashku mund të jemi edhe më efikas. Prej shumë vitesh bashkëpunimi në EDE zhvillohet në shumë nivele. Në të gjitha zonat përkatëse të mallrave dhe asortimenteve B2B, si dhe në nivel ndërkombëtar. Çdo bashkëpunim synon të ofrojë shërbimet ekzistuese me kosto më efektive, të zgjerojë ofertat e shërbimeve dhe të ofrojë shërbime shtesë për të mirën e anëtarëve tanë dhe klientëve të tyre dhe furnizuesve tanë evropianë.

Networking

Shkëmbeni ide për të gjithë botën e B2B evropiane – në ngjarjet tona unike të industrisë dhe platformat e rrjeteve
Partneriteti, rrjetëzimi dhe shkëmbimi i përvojës kanë qenë gjithmonë pjesë e ADN-së së EDE-së. Anëtarët dhe furnitorët tanë përfitojnë nga dialogu i vazhdueshëm si dhe nga bashkëpunimi intensiv midis tregtisë së specializuar, industrisë dhe profesionistëve të industrisë së EDE-së në grupet dhe komitetet profesionale të shitjeve. Kjo do të thotë që të gjitha informacionet përkatëse për tregun dhe gamën e produkteve janë gjithmonë të disponueshme dhe të përditësuara. E gjithë kjo ndodh në platforma të tilla si Branchentreff total, panairi i brendshëm EDE, tregjet EDE në qarqe të ndryshme, panairet e furnizuesve dhe grupet e kompetencës EDE - të gjitha këto janë platformat më të mëdha të rrjeteve dhe komunikimit të llojit të tyre në sektorin B2B .

© EDE International AG. Të gjitha të drejtat e rezervuara.