GermanEnglishSpanishFrenchPortugueseItalianDutchPolishAlbanianBulgarianCroatianCzechDanishHungarianLatvianLithuanianMacedonianNorwegianRomanianSerbianSlovakSlovenianSwedishTurkish
GermanEnglishSpanishFrenchPortugueseItalianDutchPolishAlbanianBulgarianCroatianCzechDanishHungarianLatvianLithuanianMacedonianNorwegianRomanianSerbianSlovakSlovenianSwedishTurkish

EDE ndërkombëtare

Duke vepruar së bashku

Aktiv në 29 shtete

Së bashku jemi më të fortë!

EDE International AG me tremujorin e saj qendror në Cyrih, Zvicër është një degë 100% e biznesit familjar me bazë në Wuppertal EDE Einkaufsbüro Deutscher Eisenhändler GmbH.

Që nga themelimi ynë në vitin 2011 ne vazhdimisht punojmë në synimin tonë për të zhvilluar tregjet evropiane së bashku me anëtarët, partnerët tanë të bashkëpunimit dhe furnitorët. Sot në 29 shtete evropiane jashtë Gjermanisë.

Annegret Franzen

Çdo treg është i ndryshëm.
Si një ndërfaqe në B2B, ne ofrojmë shumë paketa shërbimesh specifike dhe shërbime inovative përveç funksioneve tona kryesore - pagesa të centralizuara, shitje, koncepte marketingu, blerje dhe logjistikë për anëtarët, furnitorët dhe partnerët tanë në tregun evropian B2B.

Fakte dhe shifra Grupi E/D/E

Vëllimi i tregtisë

7.620.000.000 €

nga të cilat rreth 1.896 miliardë në vende të tjera evropiane/jashtë vendit, ne i realizojmë çdo vit me anëtarët tanë, duke na bërë lider në B2B.

Produkte

1.750.000

nga mbi 3200 furnizues me kontratë, plus 800,000 të dhëna produktesh në bazën e të dhënave eDC Data-Center lider në industri.

Anëtarët

1.200

nga B2B dhe shitja me pakicë kanë bashkuar forcat në E/D/E.

Artikuj

> 500.000

disponohet nga magazina qendrore eLC me disponueshmëri 98 përqind dhe 1.6 milion parcela të dërguara çdo vit.

Katalogjet

> 1.000.000

prodhohen çdo vit.

Punonjësit

1.135

në Grupin E/D/E

Duke vepruar së bashku për
suksesin tuaj të korporatës

Duke vepruar së bashku për
suksesin tuaj të korporatës

Film me imazh


© EDE International AG. Të gjitha të drejtat e rezervuara.