СИЛНО ПАРТНЕРСТВО

Einkaufsbüro Deutscher Eisenhändler (Канцеларија за купување на германски дилери на хардвер) започна во 1931 година со едноставна, фокусирана идеја. Основачот Фердинанд Траутвејн во тоа време беше убеден дека во рамките на силна заедница секој поединец може да има корист. И тој беше во право. Се до денес. Семејно управувана од самиот почеток, EDE Group е врската помеѓу производителите и специјализираните дилери во Business2Business. Денес, со д-р Андреас Траутвејн веќе во 3-та генерација.
 • Анегрет Френзен

  Секој пазар е различен.
  Знаејќи дека секој пазар е различен, ние развиваме приспособени концепти за раст заедно со нашите партнери. Сметаме дека диференцијацијата специфична за земјата е основа за успех со цел да ги зголемиме придобивките за нашите партнери. Притоа, ги мериме синергиите од ефектите на здружувањето наспроти потребната диференцијација.
 • Мартин Очелски

  Комуникацијата е од витално значење.

  Комуникацијата е многу важна. Нашиот тим за управување со клучни сметки обезбедува оптимална поддршка за нашите партнери секој ден. Локалните претставници обезбедуваат поддршка на терен за нашите членови и добавувачи на нивниот национален јазик, со што се создава потребната доверба и блискост за успешно партнерство на меѓународните пазари.

 • Фрик Декерс

  Европа е разновидна.

  Сметаме дека диференцијацијата специфична за земјата е основа за успех во зголемувањето на додадената вредност и придобивките за нашите партнери. Притоа, ги мериме синергиите преку здружени ефекти наспроти потребната диференцијација во земјата.

 • Мајте Џекштајт

  Вмрежувањето е клучот.

  Во својата улога како здружение, EDE е незаменлива врска помеѓу индустријата и трговијата. Живееме во време на дигитална трансформација, но сепак силно веруваме во личен контакт и се стремиме кон совршен баланс помеѓу дигиталната комуникација и личниот пристап. Ова ја осигурува нашата цел за зајакнување на деловните односи меѓу нашите членови, нашите партнери и договорните добавувачи во Европа на сите нивоа.

Нашиот идентитет

Ние сме европски давател на услуги и системи за B2B и продолжуваме да се развиваме во организатор и оператор на мрежи за системи за снабдување релевантни за пазарот за занаетчиски и индустриски потреби.

Нашата историја

 • 2022

  Започнете со соработка

  Започнете со соработка

  Започнете со соработка

  Фондација EHN

 • 2020

  Започнете со соработка
 • 2015

  Заедничко вложување
 • 2013

  Започнете со соработка
 • 2012

  Фондацијата

  Фондацијата *
  *Заедничко вложување кое завршува на 31.12.2021 година
 • 2011

  Фондација EDE International AG
 • 2010

  Фондацијата *
  *Заедничко вложување кое завршува на 31.12.2022 година
 • 2006

  Започнете со соработка *
  *Соработката завршува на 31.12.2017 година
 • 2004

  Започнете со соработка
 • 2001

  Започнете со соработка

  Започнете со соработка

  Фондацијата

  Фондација дивизија Европа

 • 2000

  Започнете со соработка

 • 1999

  Започнете со соработка
 • 1995

  Почеток на меѓународни активности во Европа

  Започнете со соработка

  Фондација Евро занает*
  *Излез 20.11.2020

Испратете го вашето барање сега


© EDE International AG. Сите права се задржани.