GermanEnglishSpanishFrenchPortugueseItalianDutchPolishAlbanianBulgarianCroatianCzechDanishHungarianLatvianLithuanianMacedonianNorwegianRomanianSerbianSlovakSlovenianSwedishTurkish
GermanEnglishSpanishFrenchPortugueseItalianDutchPolishAlbanianBulgarianCroatianCzechDanishHungarianLatvianLithuanianMacedonianNorwegianRomanianSerbianSlovakSlovenianSwedishTurkish

EDE меѓународна

Заедничко дејствување

Активен во 29 земји

Заедно сме посилни!

EDE International AG со седиште во Цирих, Швајцарија е 100% подружница на семејниот бизнис со седиште во Вупертал EDE Einkaufsbüro Deutscher Eisenhändler GmbH.

Од нашето основање во 2011 година, ние постојано работиме на нашата цел да ги развиваме европските пазари заедно со нашите членови, партнери за соработка и добавувачи. Денес во 29 европски земји надвор од Германија.

Анегрет Френзен

Секој пазар е различен.
Како интерфејс во B2B, ние нудиме многу специфични пакети на услуги и иновативни услуги покрај нашите основни функции - централизирано плаќање, продажба, маркетинг концепти, купување и логистика за нашите членови, добавувачи и партнери на европскиот B2B пазар.

Факти и бројки E/D/E Група

Обем на тргување

7.620.000.000 €

од кои околу 1.896 милијарди во другите европски земји / странство, ги реализираме годишно со нашите членови, со што сме лидери во B2B.

Производи

1.750.000

од преку 3200 добавувачи со договор, плус 800,000 податоци за производи во водечката во индустријата база на податоци на eDC Data-Center.

членови

1.200

од B2B и малопродажбата ги здружија силите во E/D/E.

членовите

> 500.000

достапен од централниот магацин на eLC со достапност од 98 проценти и испорачани 1.6 милиони парцели годишно.

Каталози

> 1.000.000

се произведуваат годишно.

Вработени

1.135

во Групата Е/Д/Е

Постапувајќи заедно за
вашиот корпоративен успех

Постапувајќи заедно за
вашиот корпоративен успех

Филм со слики


© EDE International AG. Сите права се задржани.